Ketterä rakentaja Oulun ympäristössä

Sate Rakennus Oy on vuonna 1990 perustettu rakennusalan perheyritys. Meillä on takanamme pitkä ja kattava kokemus rakentamisesta; keskityimme pitkään omakotitalojen rakentamiseen tehden samalla rivitalo-, erillis- ja paritaloprojekteja, piharakennuksia, navettoja ja toimitilahalleja. Olemme toteuttaneet ammattitaidolla myös arvokohteiden restaurointeja ja muutostöitä. Nykyään toimintamme painopiste on keikahtanut uuteen asentoon; omakotitalojen sijaan olemme keskittyneet liki kokonaan paritalojen, erillistalojen ja rivitalojen rakentamiseen. Monipuolinen kokemus ja tietotaito erilaisesta rakentamisesta on antanut meille vahvan pohjan olla nykyaikainen, ketterä rakentaja. Oulu, Liminka ja Kempele ympäryskuntineen ovat pääasiallista työskentelyaluettamme, jonne rakennamme uusia kohteitamme.

Joustavasti palveleva rakennusliike

Vastaamme projektin organisoinnista ja talojen rakentamisesta. Lisäksi verkostoomme kuuluu useita aliurakoitsijoita. Yrityksemme takaa joustavuuden ­ja asiakaslähtöisyyden – asiakkaan toivomat muutokset ovat mahdollisia kiireisessäkin aikataulussa.  

Me vastaamme rakentamisesta ja ostamme alihankintana kaiken muun, kuten arkkitehdin ja sähkösuunnittelijan palvelut. Omat työntekijämme ovat sekoitus kokemusta ja nuorta verta, joten asiantuntijuus ja luova innostus rakentamiseen ovat ensiluokkaista. Haluamme olla ajassa kiinni ja haistella jatkuvasti rakentamisen uusia tuulia. Olemmekin selvinneet sitkeydellä ja pitkäjänteisyydellä jo useasta rakennusalaa syöneestä taantumasta.

Haluamme ensisijaisesti olla hyvää, kattavaa ja laadukasta palvelua tuottava yritys. Asiakaslähtöisyys ja uniikit yksilölliset talot ammattitaidolla ovat kunnianhimoinen laadun takuumme nyt ja tulevaisuudessa.

Luotettavaa, suomalaista laatua

Toimimme asiakasta kohtaan avoimesti, reilusti ja läpinäkyvästi. Olemme luotettava, kotimainen rakentaja ja toimimme sataprosenttisesti Suomen lipun alla. Kerromme mielellämme lisää rakentamistamme kohteista; katso myös referensseihimme, joiden kautta voit tutustua työmme jälkeen.

Yhteistyökumppanit

Yhteistyökumppaneitamme ovat useiden tuttujen alihankkijoiden ja urakoitsijoiden ohella muun muassa ohella muun muassa Pro LKV Oulu, Topi-kalusteet, Puustelli, Oulun K-Raudat, Ojan Rauta Kempeleessä sekä Värisilmä Oulu.